Per a poder fer ús d’aquest servei cal formalitzar la reserva trucant al telèfon 93 772 78 28 o enviant un correu electrònic a l’adreça ctc@masquefa.net.

L’Ajuntament de Masquefa, a través del Centre Tecnològic Comunitària (CTC), aposta per seguir oferint als veïns eines i recursos que representin una ajuda i un suport a la població durant la pandèmia de la Covid-19. Així des del consistori es recorda que totes aquelles persones, professionals, empreses, entitats… que en requereixin tenen a la seva disposició un espai gratuït al CTC on poder celebrar videoconferències.

Aquest servei, que es presta sense cap cost per als usuaris, ha adquirit arran de la pandèmia una gran importància fruit de la implementació del teletreball i de les restriccions de mobilitat. Per tot plegat, el CTC garanteix un espai propi, tranquil i adequat, amb connexió a internet, i amb totes les eines necessàries per a poder realitzar videoconferències.

En aquest sentit, aquest servei -que se suma a d’altres prestacions adaptades al nou context de la pandèmia com són l’Aula Virtual o la Guia formativa per a persones adultes-, va dirigit a persones que estiguin teletreballant, fent classes telemàtiques, o es presentin a vídeo entrevistes de feina…

Per a fer-ne ús, només cal reservar l’espai trucant al telèfon 93 772 78 28 o a enviant un correu electrònic a l’adreça ctc@masquefa.net.