El servei es prestarà a través de la Fundació Privada Àuria amb l’objectiu d’oferir als seus usuaris una inserció al mercat laboral estable i de qualitat.

L’Ajuntament de Masquefa i la Fundació Privada Àuria (FPA) han signat un conveni de col·laboració per a la cessió d’ús dels espais del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) per a oferir un servei d’orientació laboral dirigit a persones amb discapacitat, problemes de salut mental i/o en situació de vulnerabilitat.

Un equipament referent al municipi i a la comarca en matèria de formació i ocupació

El conveni signat entre el consistori masquefí i la FPA permetrà atendre al CTC a persones en situació de vulnerabilitat en recerca activa de feina. Per tot plegat, l’Ajuntament cedirà els espais del CTC per tal que Àuria Grup pugui prestar aquest servei d’inserció i orientació especialitzat.

Xavier Boquete, alcalde de Masquefa, posa en valor la tasca social que duu a terme la FPA a Masquefa i arreu de l’Anoia i explica que “hem fet una gran aposta per ampliar el catàleg de serveis que es presten des del CTC, ja que és una de les prioritats del govern afavorir que totes les persones –en especial, les dels col·lectius més vulnerables- trobin feina, fomentant la seva autonomia i el seu empoderament”. Boquete, a més, afegeix que “amb aquest nou servei el CTC es dotarà amb més eines i capacitat per oferir una millor atenció”.