L’Ajuntament està instal·lant parquet d’última generació al pavelló poliesportiu i duu a terme treballs a l’escola El Turó per tal de reduir-ne les barreres arquitectòniques i evitar la formació de bassals i inundacions al seu pati

 

El nou curs escolar està a punt de començar. I enguany ho farà amb algunes novetats importants en termes d’equipaments, com ara la dotació del pavelló poliesportiu amb un parquet d’última generació i el drenatge del pati de l’escola El Turó i la col·locació d’un ascensor a l’edifici. Totes aquestes millores, que estaran llestes abans que comenci el curs 2018-19, representen un salt important quant a qualitat de les respectives instal·lacions i s’emmarquen en la voluntat de l’Ajuntament de “continuar adequant els equipaments i espais compartits per tal que els veïns i veïnes gaudeixin d’unes instal·lacions sempre en bon estat i en perfectes condicions per a la seva utilització”, afirma Enrique Gómez, regidor d’Urbanisme.

En el cas dels treballs a l’escola El Turó, s’està fent la instal·lació d’un ascensor, amb la voluntat de reduir-ne les barreres arquitectòniques, així com el drenatge del pati del centre, amb l’objectiu de recollir i conduir les aigües pluvials per evitar la formació de bassals i inundacions. Pel que fa a les obres del pavelló, la instal·lació del parquet s’emmarca en la darrera fase dels treballs de construcció d’aquest, iniciada al mes de juny, tot i que l’equipament ja havia estat utilitzat amb anterioritat per les escoles i per diferents equips i clubs esportius del municipi, que ara disposen d’un espai més a la vila per a poder entrenar-se. Cal destacar, a més, que a l’obra hi han pres part dos oficials de primera de paleta i dos peons de paleta, ambdós contractats a través d’un Pla d’Ocupació.