L’Ajuntament de Masquefa i la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de les AMPA de tots els centres educatius, han organitzat per al dijous 11 d’abril la xerrada ‘No sé què fer per dinar? Com puc preparar un menú equilibrat? Alimentació saludable per a nens i nenes’.

La sessió, que és gratuïta, tindrà lloc a les 5 de la tarda a la Biblioteca Municipal i està oberta als pares i mares amb fills de totes les edats.

La xerrada vol proporcionar a les famílies algunes pautes i consells perquè millorin l’alimentació dels seus fills i filles, i desmitificar alguns conceptes erronis sobre alimentació infantil. També ensenyarà a dissenyar àpats saludables i contribuirà a trobar solucions als principals problemes que presenten els nens i nenes en relació a l’alimentació.

Inscripcions i servei de monitoratge
Les places són limitades i les persones interessades han d’inscriure-s’hi enviant un correu electrònic a espaifamilia@masquefa.net, en què han d’indicar el nombre d’assistents. També poden apuntar-s’hi trucant a l’Ajuntament (93 772 50 30).

A més, s’ofereix un servei de monitoratge per als pares i mares. Cal que les famílies especifiquin si volen disposar d’aquest servei, i per a quants infants, en el moment de fer la inscripció.