El dimarts 4 de juny, a les 7 de la tarda, es farà a l’auditori del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia (C/ Joan Mercader, s/n, d’Igualada) una sessió informativa sobre les participacions preferents i deute subordinat obert a tots els ciutadans de la comarca.

La jornada l’organitzen conjuntament els Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació a la Catalunya Central de la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana del Consum (ACC), amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada i el Consell Comarcal de l’Anoia.

La sessió informativa anirà a càrrec d’Alfons Conesa, Director de l’Agència Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya, i s’adreça principalment a les persones afectades per les participacions preferents i deute subordinat i que no poden disposar dels diners invertits en aquests productes financers, comercialitzats per diverses entitats en els darrers anys, concretament, per Catalunya Caixa i Bankia (que és l’entitat on s’han integrat Caixa Laietana, Bancaja i Caja Madrid) a Catalunya.

L’objectiu d’aquesta sessió és donar informació, suport i orientació als afectats sobre el procediment a seguir, en el cas que vulguin accedir a l’arbritatge per resoldre el seu problema, tot tenint present que la data límit finalitza el proper 30 de juny.

Inscripcions
Els interessats en assistir-hi es poden inscriure a l’adreça de correu electrònic de Neus Piniella (npiniella@gencat.cat), tot indicant el nom, cognoms, entitat, població i adreça de correu electrònic, o bé trucant al telèfon 93 693 02 72.