El dimarts 9 de març s’instal•larà a l’avinguda Catalunya, davant del CTC, un punt d’informació per explicar als vilatans i vilatanes com s’ha de fer el procés d’adaptació a la Televisió Digital Terrestre (TDT) i els beneficis dels quals permet gaudir aquesta tecnologia.

Els professionals d’aquest punt informatiu (un vehicle que estarà estacionat de les 9 del matí a les 2 del migdia i de 2/4 de 5 a 2/4 de 7 de la tarda) explicaran de manera senzilla com adaptar-se a la TDT i el seu funcionament, amb algunes demostracions pràctiques. També resoldran els dubtes dels vilatans i vilatanes.

Aquesta acció s’emmarca en una campanya informativa de la Secretaria d’Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació del Govern central.

L’apagada de les emissions de la televisió analògica a Masquefa es produirà el 29 de març, quan deixaran de funcionar tots els centres emissors que donen cobertura al casc urbà, Can Parellada, Can Valls, El Maset, Can Quiseró i La Beguda Alta.

 Per a informació sobre el procés d’adaptació a la TDT podeu trucar al telèfon 012 d’informació de la Generalitat o consultar el web www.tdt.cat.