Durant la trobada s’ha posat sobre la taula el desdoblament de la carretera B-224 i la necessitat d’infraestructures al territori.

Divendres 7 de maig l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, i el segon tinent d’alcalde, Daniel Gutiérrez, es van reunir a l’Ajuntament amb Jordi Riba, diputat del Parlament de Catalunya.

La trobada, presidida en tot moment per un clima d’entesa i cooperació, tenia com a objectiu traslladar al diputat diferents temes d’àmbit municipal i d’afectació territorial que formen part de l’agenda de treball de l’equip de govern. En aquest sentit, entre les qüestions que s’han posat sobre la taula hi havia el projecte de desdoblament de la carretera B-224 i el projecte de la carretera B-40 d’Abrera a La Beguda Alta, la importància de la connexió de Masquefa amb l’Àrea Metropolitana i la mancança d’infraestructures a la comarca.

Finalitzada la reunió ambdues parts han adquirit el compromís de seguir teixint sinergies i col·laboracions i treballar conjuntament per donar resposta a les necessitats del municipi i de la seva població.