Després de l’èxit de la primera edició, el diumenge 20 de març, a les 11 del matí, es farà la segona plantada col•lectiva al Bosc dels infants de Masquefa. En aquesta ocasió s’hi plantaran les alzines que l’Ajuntament regalarà a totes les famílies de Masquefa que tenen nadons nascuts l’any 2010.

El Bosc dels infants es troba al parc que hi ha al costat de l’aparcament de camions que es fa al polígon La Pedrosa. El mateix dia 20 les famílies podran recollir les alzines al parc portant el tiquet que l’Ajuntament els enviarà a casa juntament amb una carta informativa.

Un nadó, un arbre
Des de l’any passat l’Ajuntament regala alzines a les famílies de Masquefa que tenen nadons. L’objectiu és que aquestes plantades col•lectives es puguin anar fent cada any i, d’aquesta manera, Masquefa guanyi un nou espai verd: un bosc on tots els nens i nenes tinguin els seus arbres. A més, la iniciativa contribueix a que els infants siguin conscients de la importància del medi ambient i aprenguin a estimar la natura, a més d’adonar-se de la importància dels espais públics i col•lectius.