Amb el lema ‘Masquefa té sang!’, la nostra vila tornarà a acollir el divendres 15 de novembre una campanya solidària de donació de sang. De les 10 del matí a les 2 del migdia, i de les 4 de la tarda a les 9 del vespre, la Sala Polivalent del Recinte Rogelio Rojo obrirà portes perquè tots els masquefins hi puguem anar a donar sang.

Els impulsors de la campanya –l’Ajuntament de Masquefa, el Banc de Sang i Teixits de Catalunya i l’Associació de Donants de l’Anoia, amb la col•laboració de les entitats, les empreses i els comerços- organitzaran una autèntica jornada festiva i posaran tot tipus de facilitats perquè puguem anar a donar sang. Hi haurà activitats, actuacions, sortejos, obsequis, regals i un refrigeri especial. També un servei de ludoteca perquè els infants puguin jugar mentre els pares donen sang.

Aquesta campanya és una magnífica oportunitat perquè tots puguem fem un gest altruista com donar sang, d’una manera senzilla, segura i ràpida. Només cal tenir més de 18 anys i pesar 50 quilos o més.

Cada dia calen 1.000 donacions de sang per poder assistir totes les persones que ho necessiten. El divendres 15 de novembre no pots fallar. Vine a donar sang!

Amb la marató de TV3

D’altra banda, Masquefa també tornarà a adherir-se al desembre a la Marató de TV3. La 22a edició d’aquesta iniciativa solidària de la televisió catalana es farà el diumenge 15 i estarà dedicada a les malalties neurodegeneratives. Serà conduïda pels periodistes Núria Solé i Roger de Gràcia, que actualment són els presentadors del ‘Telenotícies migdia’ i ‘La meva’ respectivament.

A Masquefa podrem gaudir de diverses activitats organitzades per les entitats amb l’objectiu de mobilitzar la societat i recaptar fons per ajudar en la investigació i el tractament d’aquestes malalties. A més tothom qui ho vulgui pot fer els seus donatius en les guardioles que ja s’han instal·lat en els comerços.