Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, l’entitat Dones amb Empenta convoca un any més el seu tradicional concurs de fotografia ‘Com ens veiem les dones’. En aquesta ocasió el tema és ‘Nosaltres i el dret a decidir’, en relació al dret de les dones a decidir sobre el propi cos.

Bases del concurs
La convocatòria va adreçada a dones, sense distinció d’edat ni de procedència, amb l’objectiu de fomentar la participació en una activitat ludicocultural que permet expressar-se sobre el tema proposat mitjançant un llenguatge artístic i alhora accessible.

-Tema
En aquesta edició, Dones amb Empenta reivindica el dret de les dones a decidir sobre el seu propi cos. La llibertat individual i col·lectiva que tan important és per a erigir una societat més democràtica, justa, respectuosa i plural, trontolla. No és només un dret a decidir el que està amenaçat, sinó molts. D’aquí que l’entitat convida a pensar més en plural, sobre les dones i els drets a decidir. Ara et toca a tu parlar. Quin és el teu?

-Obres
3 fotografies com a màxim per participant.

-Tècnica
Lliure

-Presentació
Al dors de cada fotografia hi ha de constar el títol i un pseudònim de l’autora. En un sobre a part, tancat, l’autora ha de tornar a posar el pseudònim, tot afegint les seves dades personals: nom i cognoms, adreça, e-mail i un telèfon de contacte.

-Entrega d’obres
A l’atenció del 12è Concurs de fotografia ‘Com ens veiem les dones?’, a: Dones Amb Empenta (C/ Del Clos, 42-2ª – 08700 Igualada). Horari oficina: de dilluns a divendres, de 9.30h a 14h, i els dimarts i dijous, també a la tarda, de 15h a 18h.

-Consideracions
Les fotografies participants han de ser inèdites i estar relacionades amb el tema que es proposa. L’organització es reserva el dret de retirar les obres que no respectin aquestes bases ni els valors de l’entitat.

-Termini de lliurament
Fins al 21 de març de 2014

-Premis
S’estableixen tres categories:
1r premi: 100 €
2n premi: 75 €
Premi del públic: 50 €

-Jurat
La seva decisió serà inapel·lable i pot declarar deserta qualsevol categoria. Així mateix, l’organització es reserva el dret d’utilitzar les obres guanyadores com a material de l’entitat.

-Lliurament de premis
Dissabte 29 de març, a les 19.00 h, a l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui (Carretera de Valls, 57) durant la inauguració de l’exposició de les obres concursants. L’exposició romandrà oberta fins al dia 11 d’abril, de dilluns a divendres, de 08h a 14.30h; de dilluns a dijous, de 17h a 20h, i els dissabte també de 8h a 14h.

Per a més informació:
93 804 54 82
donesambempenta@dae.cat
www.facebook.com/donesambempenta