L’Ajuntament oferirà al llarg de tot l’any un variat programa d’activitats que inclou sortides culturals, balls populars, xerrades, exposicions, un curs de fotografia i la quarta edició del Concurs de Fotografia Instagram. Descarrega’t el programa.

Aquest 2019 es dóna el tret de sortida a una nova edició de ‘Fem Cultura’, un programa impulsat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Masquefa i que té com a objectiu difondre i promoure la cultura a través de l’organització de temporades estables d’activitats culturals. Al llarg d’enguany, el consistori oferirà als masquefins un extens i complet programa de propostes que inclou sortides, balls populars, xerrades i exposicions sobre múltiples temàtiques.

Sortides culturals

El ‘Fem Cultura’ 2019 inclou un total de set sortides culturals a diferents punts emblemàtics de Catalunya; entre ells, el Poble Espanyol, la Fassina Balanyà, la Setmana Medieval de Montblanc, Girona, el Monestir de Sant Pere de Rodes, la Casa Salvador Dalí, el Museu del Càntir i la Fira Internacional de la Ceràmica, Solsona, la Fira del Bolet i el Boletaire, o la Pedrera.

Xerrades

El programa d’enguany, a més, també es nodrirà amb dues conferències: la primera, sobre la prospecció geofísica a l’interior i l’entorn de l’església de Sant Pere i la Santa Creu; i la segona, al voltant de l’òpera ‘Els pescadors de perles de Bizet’. Aquesta última xerrada, a més, es complementarà amb l’assistència al Liceu per a gaudir de la representació de l’obra homònima.

Balls populars

La Sala Polivalent acollirà fins al 22 de desembre un total de 18 actuacions a càrrec del ‘Grup Choffers’, ‘Duet Amor’, ‘Som-hi Band’ i ‘Duo Melody’. Els balls començaran a les 18 h. i tindran un preu simbòlic de 2€.

Exposicions

Mentrestant, els masquefins també podran gaudir de la mostra ‘Masquefa a través del temps’; que es podrà visitar a la Biblioteca del 15 al 30 de març.

IV Concurs de Fotografia Instagram – Masquefa 2019

. Temàtica: ‘Natura: fauna i flora a Masquefa’

. Més informació: cultura@masquefa.net

Curs de Fotografia

. Dates: 29 i 30 de març i 5, 6, 12, 13, 26 i 27 d’abril

. Horari: divendres, de 18 h. a 20 h.; i dissabte, de 10 h. a 12 h.

. Més informació: cultura@masquefa.net