L’activitat tindrà lloc dissabte 20 de maig i les inscripcions es poden formalitzar a l’Ajuntament fins aquest divendres dia 5.

Després de la bona acollida de les primeres xerrades i sortides culturals de la temporada, arriba la tercera visita del programa Fem Cultura d’enguany. Dissabte 20 de maig, l’Ajuntament de Masquefa convida als veïns a gaudir d’una sortida cultural a la Fageda d’en Jordà, els volcans i Olot.

L’activitat permetrà als participants conèixer de primer mà els detalls de les zones volcàniques situades a Catalunya, com s’origina una erupció i en què consisteix aquest fenomen natural. A més, gaudiran d’una visita guiada amb carruatges a la Fageda d’en Jordà i d’una ruta lliure per la ciutat d’Olot. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament abans del divendres 5 de maig a l’Ajuntament. L’activitat té un preu de 36€ i inclou el viatge en autocar, el dinar i les visites guiades. La sortida és prevista a les 08 h. davant de la Casa de la Vila.

El Fem Cultura, programa estable de cultura impulsat per l’Ajuntament de Masquefa, pretén ser una eina clau de foment i acostament del coneixement i la cultura als masquefins. És per això que des del consistori s’encoratja els veïns a participar i implicar-se en les activitats organitzades fins a finals del mes de desembre. Podeu consultar l’extens i complet programa de propostes en aquest enllaç.