L’activitat tindrà lloc dissabte 7 d’octubre en el marc de les activitats de la Setmana de la Gent Gran i les inscripcions ja es poden formalitzar a l’Ajuntament fins el 22 de setembre.

Després de la bona acollida de les primeres xerrades i sortides culturals de la temporada, arriba la sisena visita del programa Fem Cultura d’engany. Dissabte 7 d’octubre, coincidint amb la Setmana de la Gent Gran, l’Ajuntament de Masquefa convida als veïns a gaudir d’una visita guiada al Monestir de Pedralbes (Barcelona). Per participar-hi cal inscriure’s prèviament abans del divendres 22 de setembre a l’Ajuntament. L’activitat té un preu de 8€ i inclou el viatge en autocar i la visita guiada (l’entrada al Monestir -3,5€- es pagarà el mateix dia de la visita). La sortida és prevista a les 08 h. davant de la Casa de la Vila.

El Fem Cultura, programa estable de cultura impulsat per l’Ajuntament de Masquefa, pretén ser una eina clau de foment i acostament del coneixement i la cultura als masquefins. És per això que des del consistori s’encoratja els veïns a participar i implicar-se en les activitats organitzades fins a finals del mes de desembre. Podeu consultar l’extens i complet programa de propostes en aquest enllaç.