La Sala Polivalent de la Rojo es va omplir diumenge de gom a gom per veure l’exhibició de hip-hop de l’Associació Dansa Urbana Juvenil de Masquefa. El festival, amb què l’entitat va posar el punt final al curs per segon any consecutiu, va mostrar els progressos que els alumnes han fet al llarg de l’any.

Els alumnes, dividits en grups d’edat -des dels més de petits, de vuit anys, fins als més grans, de 25- van presentar diferents coreografies ideades per ells mateixos.

També es va fer un campionat de break dance, en què van participar alguns alumnes acompanyats dels integrants del grup Furious Style Crew. El públic va haver de votar les millors actuacions amb les cartolines de color que se’ls va distribuir.

A l’escenari de la Polivalent també s’hi van enfilar David Cozar (guitarra espanyola) i Dani (caixa), que van oferir conjuntament amb els alumnes de l’associació una original fusió de hip hop, break dance i flamenc.

El ball conjunt de tots els alumnes va posar el brillant punt final a un festival que va despertar els elogis del nombrós públic.