El pavelló poliesportiu es va omplir de gom a gom dissabte a la tarda per acollir els nombrosos afeccionats que van assistir a l’espectacular festival anual del Club Patinatge Artístic Masquefa, un esdeveniment que des de fa tres temporades registra una participació multitudinària. El festival va comptar amb la participació de les setanta patinadores del club amfitrió, amb edats compreses entre els 3 i els 20 anys, i amb una cinquantena de patinadores del Club Patinatge Artístic Santa Perpetua, l’entitat convidada en aquesta onzena edició del certamen.

Amb el lema ‘La dècada de la teva vida’, el festival va tenir aquest any com a fil argumental la música dels anys 70, 80, 90 i 2000. Les nenes i noies dels clubs de patinatge artístic de Masquefa i Santa Perpètua van sortir a la pista per fer diverses coreografies dividides en grups d’edat.

Especialment emotiva va fer la coreografia que va obrir el festival: al ritme de l’Himne de l’Alegria, totes les patinadores del CPA Masquefa van fer un ball conjunt que va posar la pell de gallina als nombrosos assistents. Igual d’emotiva va ser la coreografia de clausura que van fer conjuntament les nenes i noies de totes dues entitats.

També van destacar les actuacions de la patinadora en línia Verònica Lladonosa i dels professors i monitors del Club Patinatge Artístic Masquefa, que van sortir per sorpresa a la pista i van protagonitzar diverses coreografies individuals. A més, els assistents van quedar bocabadats amb l’exhibició del segon entrenador del CPA Masquefa, Jordi Castillo, que va demostrar per què l’any 2010 es va proclamar subcampió d’Espanya de patinatge artístic. Castillo també va protagonitzar, conjuntament amb la patinadora Edurne Navarro, professora de dansa del CPA Santa Perpètua, l’espectacular coreografia ‘El soldadet de plom i la ballarina’.

En acabar les exhibicions, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Masquefa, Carles Pérez, va lliurar obsequis a les participants. El festival compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.