El festival anual del Club Patinatge Artístic Masquefa, en què participen les patinadores de l’entitat i altres esportistes convidades, va omplir dissabte a la tarda de gom a gom el pavelló poliesportiu, amb més de 600 persones.

La seixantena de patinadores del club masquefí va protagonitzar dues desfilades i una dotzena de coreografies, en aquesta ocasió ambientades en la fantasia de Disney. Disfressades de diversos personatges, les patinadores van arrancar els aplaudiments i els elogis del nombrós públic.
En el festival també hi van prendre part una quarantena d’esportistes del Club Patinatge Artístic Santa Perpètua. A més, va comptar amb l’actuació estel·lar de la cantant i patinadora Laura Polonio, acompanyada de les patinadores Verónica Lladenosa i Glòria Caballé.

A la mitja part del festival, que era gratuït, el club va sortejar 13 grans lots amb articles i productes gentilesa dels comerços de Masquefa i va recaptar així alguns diners per a les patinadores. El festival va tenir la col·laboració de l’Ajuntament.