Els components del Futbol Sala Espardenya van ser rebuts dilluns a l’Ajuntament després de la seva destacada participació en el Campionat d’Europa de Futsal, disputat a Bulgària.

El conjunt masquefí ha estat el representant català en aquesta competició internacional. En la seva primera participació en un campionat europeu, l’Espardenya ha completat una bona actuació i ha acabat cinquè de vuit equips participants, fet pel qual van rebre les felicitacions dels regidors Enrique Gómez, Carles Ventura, Domingo Álvarez i Àngels Font.

Tot i no poder optar a cap de les medalles, els masquefins van reivindicar-se a Europa i van disputar una bona competició. L’Espardenya va pagar molt cara la seva inexperiència en competicions internacionals i va perdre dos dels seus partits, encara que per la mínima. El conjunt masquefí va ser elegit l’equip més esportiu del torneig.
 

El campió va ser el Club Dinamo de Moscú, que es va imposar a la final al club txec del Chemcomex per un ajustat 2 a 3, en un partit de gran nivell. D’aquesta manera es confirmava la superioritat dels equips russos en el campionat europeu.
 

Aquesta ha estat la primera vegada en la seva història que el Futbol Sala Espardenya ha disputat una competició internacional. El passi el va aconseguir en proclamar-se campió de la lliga catalana la temporada passada.
 

La cinquena posició assolida a Bulgària, entre un total de 8 competidors, cal considerar-la un èxit, ja que els masquefins van jugar davant d’equips professionals que viuen del futbol sala.
 

Classificació
La classificació final va quedar de la següent manera:


1-Dinamo de Moscou
(Rússia)
2-Chemcomex
(Rep Txeca)
3-Zorkiy (Rússia)
4-VRZ Gomel (Bielorússia)
5-Grup TDE Espardenya Masquefa
6-RK Frague Trencin
(Rep. Eslovaca)
7-Beaucaire Futsal (França)
8-Athletis Burgas
(Bulgària)