Una desena de joves va participar en el taller de graffiti organitzat pel Casal els divendres 23 i 30 de maig. En la primera sessió, els representants de l’associació L’Hurbart van explicar als participant els orígens d’aquest moviment artístic urbà i les raons que van originar el seu naixement. Els joves també van poder fer els seus propis dissenys de graffitis.

En la segona sessió tots els participants van treballar en un disseny conjunt i posteriorment van materialitzar el graffiti en una de les parets del primer pis del Casal. Els participants van fer una valoració molt positiva del taller, impartit per aquesta associació especialitzada en cultura urbana. L’Hurbart també va encarregar-se del taller de customització de gorres que es va fer al Casal ara fa unes setmanes.

Curs de primers auxilis
D’altra banda, el Casal de Joves acollirà els dies 13 i 14 de juny un curs de primers auxilis, amb la participació de Creu Roja Anoia. Les places ja estan plenes, però els joves que vulguin poden apuntar-se en llista d’espera per si es produeix alguna baixa d’última hora. Les inscripcions es poden fer presencialment al Casal de Joves (al Recinte de La Fàbrica Rogelio Rojo) o enviant un missatge privat al facebook del Casal.