Els masquefins mai no fallen quan es tracta de solidaritat. Divendres i dissabte passat ho van tornar a demostrar. La seva gran generositat va fer possible aconseguir, al municipi, fins a 10.000 quilos d’aliments de primera necessitat en el Gran Recapte que el Banc d’Aliments va dur a terme a tot Catalunya. Aquesta xifra supera fins i tot la de l’any passat.

Durant tots dos dies es van habilitar a Masquefa tres punts de recollida: als dos supermercats Condis i al supermercat Mercadona. El Gran Recapte a Masquefa va ser també possible gràcies a l’altruisme dels 28 voluntaris –membres de l’Associació del Grup de Voluntaris i també veïns a títol particular- que divendres i dissabte, i malgrat la intensa pluja, van ser a les portes d’aquests tres establiments per informar els vilatans i lliurar-los les bosses amb què van poder comprar els seus aliments per al Gran Recapte.

També el Casal de Joves es va sumar al Gran Recapte recollint aliments en el concert ‘Música contra la SIDA’ que es va fer dissabte a la nit.

Els aliments recollits es donaran ara a l’Associació del Grup de Voluntaris perquè els distribueixi entre les famílies amb majors necessitats que els són derivades pels Serveis Socials de l’Ajuntament.

Els organitzadors agraeixen la humanitat de totes les persones que van participar en la campanya comprant aliments i deixant-los en els punts de recollida, així com també dels voluntaris que van vetllar per al bon funcionament de la iniciativa. A tot Catalunya, el Gran Recapte d’Aliments va assolir el repte de recollir 4.000 tones d’aliments gràcies a la massiva participació dels ciutadans.

D’altra banda, el Club Esportiu 2013 Masquefa organitza aquest dissabte, 6 de desembre, a 2/4 de 5 de la tarda, al camp de futbol municipal, un partit benèfic també per a recollir aliments, que enfrontarà els veterans del club i els de l’Incresa Molins. Els aficionats que hi assisteixin han de col·laborar amb aquesta bona causa aportant aliments. El partit estava programat per a dissabte passat però es va haver d’ajornar per la pluja.