En una edició en què l’art prendrà tot el protagonisme, les activitats pensades per a joves de més de 12 anys tindran lloc del 30 de juny al 21 de juliol. Les inscripcions es poden fer per via telemàtica del 15 al 19 de juny enviant tota la documentació a joventut@masquefa.net.

Tot i el període d’excepcionalitat per la crisi sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19, Masquefa es prepara per viure un “Juliol Actiu” diferent i adaptat a les circumstàncies, però assegurant, com sempre, moments de diversió, descans i desenvolupament personal. Dirigides a joves de més de 12 anys -nascuts des de l’any 2007-, les activitats permetran a les persones participants apropar-se al món de l’art d’una manera amena i amb perspectiva jove. Així doncs, amb el lema “Art Attack” per a l’edició d’enguany, el Casal de Joves de Masquefa ofereix propostes per tractar diferents vessants artístics, com els relacionats amb la pintura, l’escultura, el cinema, la música, la fotografia, la moda i l’artesania, entre d’altres.

Del 30 de juny al 21 de juliol, les propostes estaran dividides per setmanes i es realitzaran de dimarts a divendres, de 10 a 13 hores al Casal de Joves. Les inscripcions es poden realitzar des del dilluns 15 de juny fins al divendres 19 de juny únicament per via telemàtica.

Per completar la inscripció, conjuntament amb el full d’inscripció degudament complimentat i signat, cal afegir la documentació següent:

– Una fotografia mida carnet.

– Fotocòpia del DNI o NIE.

– Fotocòpia de la targeta de la seguretat social.

La sol·licitud, un cop descarregada i degudament complimentada, s’ha d’enviar per correu electrònic, juntament amb la resta de documents, al mail joventut@masquefa.net. Per a més informació, podeu contactar amb el Casal de Joves de Masquefa enviant un correu electrònic o trucant al telèfon 671 06 09 76, de dilluns a divendres en horari de 9 a 15 hores.

D’altra banda, cada dia del “Juliol Actiu” els joves hauran de dur un full de responsabilitat signat per la família/tutors. El “Juliol Actiu” està preparat per seguir i complir tots els protocols de seguretat per tal de preservar la salut i benestar dels joves que hi participin. L’Ajuntament fa una crida a les famílies a gaudir d’aquesta proposta estiuenca que ofereix als joves un programa atractiu carregat d’un ampli ventall d’activitats lúdiques i didàctiques.