Aquest divendres, 4 de juliol, s’estrenarà el Juliol Jove. Es tracta d’un programa d’activitats per als joves organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració de diverses entitats. Amb el lema Ets jove? Mou-te x Masquefa, la iniciativa preveu diverses propostes d’oci, culturals i esportives per als dos primers caps de setmana d’aquest mes. Al mateix temps pretén fomentar entre el jovent valors com ara conviure, compartir o parlar.
 
El programa
Divendres, 4 de juliol. Plaça de l’Estació
Les activitats s’iniciaran a les 7 de la tarda amb un taller de dansa africana i percussió. Per a les 9 del vespre hi ha prevista la projecció de l’audiovisual d’un viatge al Senegal i per a les 10 de la nit un sopar senegalès. El punt final el posarà el concert del grup Kolomba, a 2/4 de 12 de la nit.
 
Dissabte 5 de juliol. Pistes del poliesportiu
Les activitats començaran a les 5 de la tarda. S’han organitzat una exhibició de hip hop, un taller de grafittis, una competició de Bàsquet a 3, un torneig de volei sorra i una sessió de ràdio hip hop.
 
Divendres, 11 de juliol. Rogelio Rojo
Hi ha prevista la projecció de l’audiovisual d’un viatge al Nepal (a les 8 de la tarda), un sopar (a 2/4 de 10 de la nit), i un concert amb La Quarta Carlinada (a les 11).
 
Dissabte, 12 de juliol. Plaça de l’Estació
Es farà un taller de trenes, rastes, henna, bijuteria i xapes (a les 5 de la tarda) i un concert de rumba catalana amb els grups Ambapara i Flamencool (a 2/4 de 12 de la nit).
 
Diumenge, 13 de juliol. Rogelio Rojo
El Juliol Jove abaixarà el teló amb la representació de l’obra de teatre Això no és vida, a partir de les 7 de la tarda. L’entrada serà gratuïta, gràcies a l’acord al qual han arribat l’Ajuntament i el grup TEAtrerus.
 
Totes les activitats del Juliol Jove són gratuïtes, a excepció del sopar senegalès. Els tiquets es poden adquirir al Rojo Punt Jove. En el programa hi col·laboren Kolomba, Ong Intercanvi, Ràdio Masquefa, l’Associació Amics del Nepal, TEAtrerus, Zitzània i Jesús Valera.