Del 5 al 7 de juliol se celebraran prop d’una desena d’activitats destinades al col·lectiu juvenil de Masquefa.

El cap de setmana del 5, 6 i 7 de juliol Masquefa viurà el Kap de Setmana Jove 2019 amb un seguit d’activitats organitzades conjuntament per l’Ajuntament i la Comissió de Joves KSJ. Durant aquells dies els joves seran els principals protagonistes de la vila, ja que des de divendres a la nit fins al diumenge s’oferiran un ampli ventall de propostes dirigides, fonamentalment, al col·lectiu jove del municipi.

El Sopar de l’Euro donarà el tret de sortida, el divendres 5 a la plaça Josep Maria Vila, al cap de setmana festiu.  Enguany l’àpat constarà d’una hamburguesa complerta (de carn o vegetal) amb patates, aigua i postres pel preu d’1€. I tot seguit se celebrarà la 4a edició del concurs de Talents “Masquefa Got Talent”.

Ja l’endemà, l’activitat es reprendrà amb un batalla de galls, l’Empalmada Jove i un esmorzar popular. El Kap de Setmana Jove clourà diumenge amb un espectacle de màgia a càrrec del masquefí Javi Méndez,  i una gelatada popular. Tots les activitats són gratuïtes i  es realitzaran a la plaça Josep Maria Vila.

Per a més informació, podeu visitar els perfils de Facebook i d’Instagram del Casal de Joves.