Una trentena de llars masquefines s’han beneficiat del servei ofert per la xarxa municipal d’accés a Internet i de telefonia, que ha donat cobertura a totes aquelles persones que han necessitat connexió en aquests moments d’excepcionalitat.

Amb l’objectiu d’ajudar totes aquelles persones que no tenien accés a Internet durant els mesos de confinament, però que podien necessitar el seu ús per teletreballar, estudiar o fer tràmits en línia, Masquefa Sense Fils va oferir un kit temporal de connexió, mostrant així el seu compromís amb el territori i fent un treball essencial de proximitat en un període d’incertesa provocat per la crisi sanitària de la Covid-19.

La xarxa municipal d’accés a Internet i de telefonia va facilitar connexió amb kits temporals a una trentena de llars masquefines i va assessorar els clients en tot moment, els va acompanyar en la instal·lació -sempre prioritzant l’atenció telemàtica- i també els va proporcionar el material necessari per gaudir d’aquest servei. El paquet, que es va repartir a domicili a través d’agents de Protecció Civil seguint tots els protocols i mesures de seguretat, incloïa una antena receptora, un router, cable de connexió i un manual d’autoinstal·lació  sense cap cost.

L’ús de les TIC va ser fonamental durant el període de confinament, ja que va permetre connectar amb la família i les amistats, assistir a classes i fer cursos en línia, teletreballar i estar informats, entre d’altres. Les persones que van fer ús del kit adquirien el compromís de retornar el material cedit un cop finalitzés el període de confinament o bé iniciar la contractació del servei Masquefa Sense Fils de la forma i amb les condicions habituals vigents. Ja en l’etapa de represa, la majoria d’aquestes llars han mostrat la seva confiança amb el servei i han esdevingut clients.

Noves promocions de Masquefa Sense Fils

D’altra banda, la xarxa municipal d’accés a Internet i de telefonia informa que recentment ha activat una promoció sense permanència per a noves altes, oferint antena i router amb un 50% de descompte (total 49,54 euros). Per contactar amb Masquefa Sense Fils, les persones interessades poden trucar al número de telèfon 93 131 63 63 o bé enviar un correu electrònic a info@masquefasensefils.cat.

Masquefa Sense Fils

Des de l’any 2009 i com a servei municipal de l’Ajuntament, Masquefa Sense Fils posa a l’abast de tot el terme municipal connexió a Internet i telefonia. Es va desplegar tant al centre urbà com a les urbanitzacions una xarxa de telecomunicacions amb tecnologia wifi avançada compatible amb tots els estàndards. És, doncs, un servei idoni per a un usuari que utilitza Internet a casa per a la navegació, la consulta de correus electrònics, l’ús de les xarxes socials i busca un preu assequible. Per a més detalls, podeu consultar www.masquefasensefils.cat.