L’Ajuntament de Masquefa engega una nova temporada d’aquest popular cicle de música estable, amb el compromís d’apostar per la cultura com a eina de desenvolupament i dinamització social. Jordi Molina, reconegut intèrpret de tenora, serà l’artista encarregat d’obrir el cicle.

La quarta edició del ‘Masquefa sona bé’, organitzat per la Regidoria de Cultura, programa aquest 2017 fins a vuit actuacions en directe de diferents estils musicals, i amplia així l’oferta en relació a anys anteriors. La Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo acollirà de nou aquest projecte consolidat, que ja és un referent cultural del municipi i de la comarca de l’Anoia.

Un cartell ampli, de qualitat i per a tots els gustos
El cicle, coordinat i produït per Jordi Tomàs, aixecarà el teló el diumenge 19 de febrer amb l’actuació de Jordi Molina, que presenta el seu treball ‘Matèria del temps’. Enamorat de la tenora, l’instrumentista i compositor presentarà a Masquefa el seu treball més personal.

Per la seva banda, el grup 4 No One actuarà el diumenge 12 de març amb el seu treball ‘A Bit Less’, en què interpreta un seguit de temes emblemàtics dels Beatles. Els següents en passar per l’escenari de la Sala Polivalent seran La Cobla Montgrins i la cantant Susanna del Saz, amb ‘Amando a Manzanero’.

BCN Sax Quartet, Arcattia i Duo Tocatta també formen part del cartell, que té la voluntat de difondre i promocionar la sensibilitat i estimació per la música entre els masquefins. El concert de Wax & Boogie Rhythm Comb, que ha esdevingut una de les millors propostes musicals del món del blues, servirà com a cloenda del cicle d’enguany.

L’Ajuntament impulsa un premi de composició musical
La Regidoria de Cultura també ha impulsat recentment el Premi de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins 2017. Les obres es poden presentar fins al 24 de febrer. En l’actuació prevista per al diumenge 2 d’abril s’anunciarà el veredicte del jurat i s’estrenaran les obres finalistes a càrrec de la Cobla-Orquestra Montgrins. Podeu trobar més informació a les bases del concurs.

En el següent enllaç, podeu descarregar el díptic informatiu del ‘Masquefa sona bé’.