Del 25 de febrer al 25 de novembre, la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo acollirà un total de vuit actuacions musicals a càrrec de contrastats artistes i formacions del panorama artístic català. Descarrega’t el programa.

La cinquena edició del ‘Masquefa sona bé’, organitzat per la Regidoria de Cultura, programa aquest 2018 fins a vuit concerts de diferents estils musicals. La Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo acollirà de nou aquest projecte consolidat que ja és un referent cultural del municipi i de la comarca de l’Anoia.

Un cartell ampli, de qualitat i per a tots els gustos

El cicle, coordinat i produït per Jordi Tomàs, aixecarà el teló el diumenge 25 de febrer amb l’actuació de la Simfònica Tekhné, que presentarà un repertori clàssic. Per la seva banda, Lluís Coloma Trio actuarà el març; i abans de l’aturada estiuenca, serà el torn per la Cobla Montgrins, el nou espectacle de Neus Mar i Imma Presas, Cromatismes, i les havaneres cantades en femení de Les Anxovetes.

A la tardor es podran escoltar les veus de The Sey Sisters i Tanghoyde. L’Orquestra de Cambra Terrassa 48, especialitzada en el repertori de corda, clourà el cicle d’enguany. Amb aquest programa, el ‘Masquefa sona bé’ presenta de nou un cartell que té la voluntat de difondre i promocionar la música entre els masquefins.

L’Ajuntament consolida un premi de composició musical

En el marc del ‘Masquefa sona bé’, la Regidoria de Cultura també convoca la segona edició del Premi de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins. Les obres es poden presentar fins al 23 de febrer. El 15 d’abril s’anunciarà el veredicte del jurat i s’estrenaran les obres finalistes a càrrec de la Cobla-Orquestra Montgrins.