Del 16 de febrer al 15 de novembre de 2020 la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo acollirà un total de vuit concerts a càrrec de diverses formacions i intèrprets convidats. Consulta la programació de concerts.

La setena edició del “Masquefa sona bé”, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Masquefa, programa aquest any 2020 fins a vuit concerts de diferents estils musicals. La Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo acollirà de nou aquest cicle de música estable, que ja és un referent cultural del municipi i de la comarca de l’Anoia.

Un cartell ampli i de qualitat

El cicle, coordinat i produït per Jordi Tomàs, aixecarà el teló el 15 de febrer amb l’actuació del quartet Barcelona Clarinet Players; i a partir d’aquí seguiran els concerts de Miquel Bofill i Albert Guinovart, Montgrins, Susana Sheiman, Simfònica Tekhné, Monique Makon, Brossa Quartet de Corda i Coral Cantiga.

Amb aquest programa, el “Masquefa sona bé” presenta de nou un cartell ampli i de qualitat, que té la voluntat de difondre i promocionar la música entre els masquefins.

Masquefa consolida el Premi de composició de música per a cobla

En el marc del “Masquefa sona bé”, la Regidoria de Cultura també ha convocat la quarta edició del Premi de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins. Les obres es poden presentar fins al 28 de febrer. En el concert del 26 d’abril s’anunciarà el veredicte del jurat i s’estrenaran les obres finalistes a càrrec de la Cobla Montgrins.