El certamen encara la seva recta final amb l’actuació, el proper diumenge 17 de setembre, del grup de cambra ‘Arcattia’.

Aquest mes de setembre el cicle de música estable ‘Masquefa sona bé’, impulsat per l’Ajuntament, recupera la seva activitat cultural després de l’aturada estiuenca. I ho fa amb l’actuació d’’Arcattia’ el proper diumenge 17 de setembre, a partir de les 18 h., a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo, i en el marc de la Festa del Raïm 2017.

‘Arcattia’ és un grup de cambra singular que difon la música escrita per a cordes. La formació fa gala d’incomptables recursos i té dues voluntats: fer reviure les emocions escrites a les partitures i donar espai a obres i formacions poc habituals en els concerts. El grup presentarà a Masquefa “La Petita Simfonia”, un programa basat en simfonies del període preclàssic i clàssic adaptades al format reduït de quintet de corda i clave. 

Celebrada l’actuació d’’Arcattia’, l’edició d’enguany del ‘Masquefa sona bé’ encararà la seva recta final amb els dos darrers concerts: ‘Duo Tocatta’ (22 d’octubre) i ‘Wax & Boogie Rhythm Combo’ (19 de novembre). En el següent enllaç, podeu descarregar el díptic informatiu del ‘Masquefa sona bé’.