El pianista masquefí Marc Ferrer va protagonitzar, diumenge, a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo, un lluït concert en el marc del cicle musical ‘Masquefa sona bé’. Amb aquesta actuació el pianista va presentar, a casa, el seu nou projecte musical en solitari, Marc Ferrer Trio. Després de molts anys formant part de diferents bandes i acompanyant diversos artistes, el músic masquefí ha decidit ara encapçalar una nova aventura.

Així, Masquefa va ser testimoni d’honor d’aquesta estrena. El trio, amb Marc Ferrer al capdavant, va interpretar algunes de les seves composicions pròpies i també temes clàssics del jazz i del blues. El concert, al qual van assistir gairebé 300 persones, va culminar amb un final apoteòsic, amb la pujada a l’escenari del reconegut saxofonista masquefí Dani Pérez, que va acompanyar el trio en la interpretació de les dues últimes peces.

El Cor Geriona prendrà el relleu el 17 de maig
El de Marc Ferrer Trio va ser el segon dels set concerts dels quals constarà aquesta segona temporada del cicle ‘Masquefa sona bé’. El proper concert es farà el diumenge 17 de maig, a les 6 de la tarda, i portarà fins a la Polivalent el Cor Geriona. Es tracta d’un cor de noies amb formació musical clàssica nascut l’any 2001 a l’Escola Municipal de Música de Girona. Sota la direcció d’Imma Pascual ha aconseguit alts nivells de musicalitat.

Amb la participació al programa de TV3 ‘Oh happy day!’ Geriona ha esdevingut molt popular. Han editat discs i no han parat de fer concerts i d’explorar diversos estils musicals, malgrat que mantenen les seves arrels al repertori clàssic. La seva prioritat és oferir cant coral de qualitat. El treball, l’expressió i la passió pel que fan permeten que l’emoció brolli de les seves veus amb aparent facilitat.