Del 2 al 26 de juliol el Casal de Joves acollirà diferents activitats matinals gratuïtes. Per participar de les diverses propostes cal fer inscripció prèvia del  20 de maig al 14 de juny. Consulta el programa informatiu.

L’Ajuntament de Masquefa convida els joves del municipi a participar aquest estiu d’una nova edició del programa “Juliol Actiu”. Del 2 al 26 de juliol, el Casal de Joves serà seu d’una quinzena de propostes lúdiques per a joves a partir de 12 anys, amb la multiculturalitat com a gran protagonista.

Així, enguany, els participants podran gaudir de diverses activitats per descobrir la gastronomia i la cultura d’Àsia, Àfrica, Amèrica i Europa; entre elles; estampació de tote bags, teatre d’ombres xineses, sortides a la platja, a la piscina i a l’Illa Fantasia; tallers de sushi, bijuteria ètnica, dolços àrabs, percussió africana, graffiti i cultura popular; un concurs de cuina per equips, videojocs i realitat virtual, i una gimcana de bombardes.

Les diferents propostes són de caràcter gratuït –excepte la sortida a Illa Fantasia, que té un cost de 10€- i es duran a terme en horari matinal: de dimarts a divendres, de 10 h a 13 h. Per participar-hi cal tenir 12 anys i inscriure’s prèviament abans del 14 de juny, al Casal de Joves. En aquest sentit, les inscripcions a les activitats es podran fer per tot el mes sencer o per setmanes.