L’activitat “Recerca del Tió”, la Fira de Nadal, la visita del patge Viu-Viu i la Cavalcada de Reis completen el programa d’activitats nadalenques de La Beguda per aquest 2019.

La Beguda tornarà a engalanar-se enguany per a gaudir de les tradicionals festes nadalenques. I ho farà coincidint amb l’inici del desembre, mes per antonomàsia de les celebracions de Nadal.

Per a començar a escalfar motors de cara a l’arribada del Nadal, la Comissió de festes de Nadal i  la Societat Recreativa Unió Begudenca -amb la col·laboració de l’Ajuntament de Masquefa- ha dissenyat per a la primera quinzena de desembre dues propostes obertes a tota la població i que al llarg dels darrers anys han estat tot un èxit de participació.

L’activitat començarà el diumenge 1 de desembre, a les 11 h, al Bosc del Parany; on tindrà lloc l’activitat “Recerca del Tió”, que convidarà als infants i a les seves famílies a buscar el seu Tió enmig del bosc. I en acabar, tots els participants podran dirigir-se a l’Escola Vinyes Verdes per a prendre part d’un pica-pica. Per a participar d’aquesta proposta, que té un cost de 2€, cal inscriure’s prèviament a l’Escola Vinyes Verdes.

Dues setmanes després, diumenge 15 de desembre l’activitat nadalenca es reprendrà a La Beguda amb la Fira de Nadal; que des de les 11 h fins a les 14 h oferirà una xocolatada, el tradicional cagatió, animació infantil i tallers de manualitats. La jornada, a més, també tindrà un to solidari. I és que els diners recaptats durant l’esdeveniment aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3.

Mentrestant, el 26 de desembre tots els infants podran entregar al patge Viu-Viu les seves cartes per a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. La trobada tindrà lloc a les 19 h a l’Escola Vinyes Verdes i els assistents també podran gaudir d’una xocolatada popular.

I el 5 de gener serà el torn per a la tradicional Cavalcada de Reis, que començarà a les 17.45 h i que recorrerà el camí de l’estació, la plaça, l’església Immaculada Concepció (on es durà a terme una ofrena) i l’Escola Vinyes Verdes.