L’Ajuntament ha tret a concurs les obres de la primera fase del nou camp de futbol perquè les empreses interessades a executar-la puguin presentin les seves propostes. D’aquesta manera es preveu que en el termini d’un mes començaran els primers treballs per fer realitat aquest esperat equipament esportiu.
 
En aquesta primera fase es farà el camp i l’obra civil, que inclou la urbanització de tot l’entorn. En una fase posterior es construirà un nou edifici de vestidors.
 
El projecte preveu la construcció d’un nou camp amb gespa artificial i amb una nova orientació nord-sud. A més, l’actual camp de futbol es reconvertirà en dos camps de futbol 7 de terra per als entrenaments.
 
Per a una segona fase està prevista la construcció d’un nou edifici de vestidors, de quasi 1.200 metres quadrats, que inclourà 2 vestidors de grup de 55m2 cadascun, 8 vestidors de grup de 40m2, 3 vestidors per a àrbitres i tècnics de 12m2 cadascun, 2 serveis per al públic, infermeria, vestíbul-recepció i magatzem per a material, entre d’altres serveis.