El Projecte Educatiu de Vila (PEV) fa una crida a totes aquelles entitats i persones que vulguin col•laborar en l’organització de la gimcana prevista per al divendres 24 de juliol, coincidint amb la Festa Major de Masquefa.

La primera gimcana popular “Una vila on viure” vol ser una manera divertida de conèixer l’origen, la història, el patrimoni, la cultura, la gent i, en definitiva, d’apreciar i valorar la vila i l’entorn on vivim.

Les persones i entitats interessades a col•laborar en l’organització d’aquesta activitat han d’assistir els dijous 9, 16 i 23 de juliol al CTC (avinguda Catalunya, 58-62), de 17 a 20h. Allà es trobaran amb la resta d’integrants del grups de treball que ha creat el PEV per preparar la gimcana.

Per a més informació podeu trucar a l’Oficina Tècnica del PEV (93 772 78 36) o escriure a pevmasquefa@masquefa.net.

Viatge a la Masquefa Medieval
La gimcana “Una vila on viure” farà que, per un dia, els participants es traslladin a la Masquefa de l’Edat Medieval per introduir-se en l’època on trobem els primers documents escrits sobre la història de la nostra vila.

Els grups inscrits en la gimcana disposaran d’unes instruccions per moure’s per Masquefa durant tot el matí del dia 24 i poder resoldre i superar les diferents proves, així com presentar-se en els controls que s’habilitaran a diversos punts.
Podreu trobar les bases, el full d’inscripció i més informació sobre la gimcana a la pàgina web de l’Ajuntament de Masquefa (www.masquefa.cat) i a les dependències municipals, a partir del dia 12 de juliol.

Les inscripcions per participar en aquesta divertida gimcana es podran fer del dia 12 al 21 de juliol a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament (al C/ Creheuta 33), de dilluns a divendres, de 10h a 14h.