El Projecte Educatiu de Vila (PEV) està preparant una projecció-exposició de fotografies de Masquefa per al juliol, coincidint amb la Festa Major de Santa Magdalena. Des del PEV es destaca la importància de conèixer el lloc on vivim, sentir que en formem part i, d’aquesta manera, aprendre a respectar-lo.

A partir d’ aquesta idea el Projecte Educatiu de Vila ens proposa fer un recull col·lectiu d’imatges de Masquefa i dels seus nuclis al llarg del temps. Amb aquesta experiència es vol visualitzar l’empremta del pas del temps en la nostra vila i alhora contribuir a construir el sentiment d’identitat i pertinença.

El PEV convida tothom a participar d’aquesta iniciativa aportant fotografies de totes les èpoques. Podeu fer arribar imatges d’escenes de la vida quotidiana i d’indrets del poble i dels nuclis (El Maset, Can Quiseró, Can Valls, Can Parellada i La Beguda Alta).

Si teniu fotografies en paper que penseu que podrien ajudar a il·lustrar aquest recull, les podeu portar a l’Ajuntament (al carrer Major, 93), de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia, i dilluns a la tarda, de 5 a 7.

Si teniu fotografies digitals les podeu enviar a l’adreça electrònica pevmasquefa@ masquefa.net i el PEV contactarà amb vosaltres.

Formulari d’inscripció