El pilot masquefí Dani Gómez va ser rebut oficialment divendres a l’Ajuntament pel seu brillant paper al Campionat del Món de Biketrial, disputat a la localitat xinesa de Ping Tang a final d’agost. Gómez, que arrossegava les seqüeles d’una important lesió a la mà, va ser desè, el segon millor classificat del combinat espanyol.

Durant la recepció oficial el jove pilot de Masquefa va mostrar-se convençut de tornar l’any que ve a l’Ajuntament com a campió del món.
 

El pilot masquefí va explicar que el fet que el campionat consistís només en la disputat “d’una única prova” deixava el títol del món “gairebé en mans de la sort, ja que hi havia un grup de quinze o vint corredors molt igualats i el marge d’error era mínim”.
 

Dani Gómez, que va pujar fins a la primera planta de l’Ajuntament en bicicleta, va qualificar l’experiència a la Xina “d’inoblidable”, i no va amagar la seva sorpresa “per una cultura que és molt diferent a la nostra i en què la gent és feliç malgrat la pobresa”.

L’alcalde, Xavier Boquete, va lliurar-li un trofeu en reconeixement a la seva destacada actuació en el Campionat del Món i va agrair-li que, amb la seva participació, hagi contribuït “a portar el nom de Masquefa molt més enllà de les nostres fronteres”.
 

El pilot masquefí va ser seleccionat per al combinat espanyol gràcies als excel•lents resultats que ha obtingut aquesta temporada, en què s’ha proclamat campió d’Espanya per segona vegada. També ha estat quart al Campionat d’Europa.