El pintor masquefí Joan Esteve ha donat dos quadres a l’Escola Bressol Municipal La Baldufa. Esteve ha cedit el quadre d’un paisatge de Sant Feliu de Guíxols i un quadre abstracte, que simula el Sol. La primera obra està pintada a l’oli mentre i la segona amb pintura treballada amb aigua.
 
Per agrair-li la donació, l’Ajuntament de Masquefa va organitzar dijous un acte a l’escola bressol. L’alcalde, Xavier Boquete, va felicitar el pintor en nom del consistori, i la directora de la llar d’infants La Baldufa, Àngels Soteras, va recalcar la importància que els nens es familiaritzin amb l’art des de ben petits.
 
Per la seva banda, Joan Esteve, va agrair l’homenatge rebut per part de l’Ajuntament i va recordar els seus inicis artístics, dibuixant el bell paratge del Cementiri Vell de Masquefa.
 
Joan Esteve va iniciar l’activitat pictòrica als anys 40 i l’ha dut a terme durant més de 65 anys. Esteve és autor de gairebé 400 quadres, els quals ha mostrat en exposicions a Igualada, Martorell, Tarragona o Barcelona, entre d’altres ciutats