L’espai té capacitat per a 41 vehicles de gran tonatge i compta amb sistemes de videovigilància.

L’estiu del 2019 va entrar en funcionament a Masquefa el nou pàrquing permanent per a camions ubicat al polígon industrial de La Pedrosa, al carrer la Pedrosa número 2 (al costat de la companyia de distribució de queviures Mercadona).

La infraestructura està gestionada per la Benzinera Pedrosa Center (Grup Petronieves), empresa que disposa de la concessió d’ús dels terrenys de titularitat pública on està ubicat l’aparcament. El pàrquing es troba operatiu durant les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, i compta amb un total de 41 places destinades a vehicles de gran tonatge. A més, també disposa d’un tancament perimetral i d’un sistema de càmeres de videovigilància amb l’objectiu de garantir la seguretat i el benestar de totes les mercaderies i de tots els usuaris que en fan ús.

La taxa per ús d’una plaça d’aparcament ha quedat fixada aquest any 2020 en 124€ (IVA exclòs) per als habitants de Masquefa. Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 772 85 36 o enviar un correu electrònic a l’adreça mediosdepago@petronieves.com.

Una infraestructura clau per a un dels principals pols d’atracció empresarial de l’Anoia

El pàrquing per a camions ubicat a La Pedrosa –que concentra una important representació del sector industrial i logístic de Masquefa- respon a la necessitat d’ordenar el trànsit de mercaderies de la zona, la pernoctació dels vehicles i la millora de la mobilitat i els serveis del polígon, en una zona que compta amb un alta activitat diària degut a la presència de grans indústries.

Precisament, els moviments industrials i logístics de les empreses que operen a la zona i que hi tenen les fàbriques feien necessària la creació d’aquest nou pàrquing. L’espai serveix, doncs, per reordenar el sector, i de pas donar sortida a l’acumulació de camions al polígon, que aparquen de manera irregular en tota la zona.