L’esdeveniment tindrà lloc el diumenge 14 de maig en el marc del programa d’activitats de la Festa Major Petita de Sant Isidre. Descarrega’t el programa d’activitats.

Aquest 2023 torna a Masquefa el Primavera Shopping, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament i Masquefa Comerç amb l’objectiu de donar a conèixer i promocionar el comerç local i celebrar amb tots els veïns la primavera.

Enguany els carrers de Masquefa tornaran a omplir-se de flors i de diferents propostes lúdiques en una jornada molt especial que tindrà lloc el diumenge 14 de maig, de les 11 a les 21 h, en el marc del programa d’activitats de la Festa Major Petita de Sant Isidre.

Racons amb encant i comerços amb ofertes i promocions especials

Els carrers del municipi s’ompliran de motius florals des de primera hora del matí i al llarg de tot el dia per gaudir d’un espectacle olfactiu i visual únic gràcies als 19 racons decorats amb motius primaverals que hi haurà habilitats al llarg dels eixos comercials de Masquefa.

A més, els comerços locals també obriran els seus establiments en diumenge i oferiran diferents ofertes i promocions especials.

Activitats per a tots els públics

La nova edició del Primavera Shopping Masquefa es complementarà amb un destacat ventall de propostes lúdiques i festives adaptades als gustos i interessos de tots els veïns. El programa complet d’activitats el podeu consultar a través del següent enllaç.

L’Ajuntament convida la població a gaudir de la jornada i agraeix l’estreta col·laboració i implicació demostrades al llarg d’aquestes edicions per part de l’associació Masquefa Comerç, així com dels diferents establiments comercials i totes les persones que participen de l’esdeveniment; fent possible, entre tots, la consolidació d’aquest projecte pioner a la vila.

Finalment, cal recordar que amb motiu de les obres de pacificació del carrer Major el programa del Primavera Shopping es pot veure afectat. Qualsevol novetat es comunicarà a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i del CTC.