El Club Slot Masquefa continua prement l’accelerador. Després del Campionat Local de GTS disputat la setmana passada, el circuit del Recinte Rogelio Rojo acull aquest divendres, 13 de setembre, el campionat Resis Baix. Aquesta serà la segona de les cinc grans cites esportives que l’entitat masquefina té preparades per a aquest intens mes de setembre.

En el Resis Baix de divendres hi prendran part una vintena de pilots, integrats en 8 equips procedents de Sant Joan Despí, Corbera, Sant Andreu de la Barca i Gelida, a més dels corredors de Masquefa. Es tracta d’un campionat de resistència en què els pilots han de córrer durant sis hores ininterrompudes. La cursa començarà a les 8 de la tarda.

Aquesta és la primera edició del Resis Baix, que consta de quatre proves. El campionat es va estrenar amb una primera cursa a Sant Joan Despí. La de Masquefa serà la segona. Després se’n disputaran unes altres dues a Sant Feliu de Llobregat i Sant Andreu de la Barca.

Campionat Slot Català
Sense gairebé temps per a respirar, el Club Slot Masquefa tornarà a l’activitat el 20 i 21 de setembre, amb la disputa, també al circuit de la Rojo, d’una prova puntuable per al Campionat Slot Català.

Divendres es farà l’obertura del parc tancat a les 21.30h, i la sortida del cotxe zero a les 22h. Dissabte l’obertura del parc tancat serà a les 16h i el cotxe zero a les 16.30h.

Pel que fa a les categories, en escala 1/24 seran les següents: WRC, A N-GT i Clàssics C1 i C2. I en escala 1/32: SN GT, SN Rally, Grup N, Infantil i Dames.
Les inscripcions es poden fer a www. slotcatala.com a partir del dilluns 16.

‘Endurance’
A més, el darrer cap de setmana de setembre (del divendres 27 al diumenge 29) Masquefa acollirà per primera vegada les fases classificatòries de Catalunya de la prova ‘Endurance’, un campionat d’àmbit estatal.

Igual que a la resta de comunitats –en totes es disputaran cinc proves- els guanyadors catalans aconseguiran la classificació per a la gran final. Es tracta d’una competició de velocitat amb unes condicions molt específiques que obligaran el Club Slot Masquefa a muntar un circuit de 8 carrils amb grans rectes de 10 metres. Les inscripcions es poden fer al portal slotadictos.mforos.com

Campionat Interbaix
També aquell cap de setmana, concretament el divendres 27, Masquefa serà la seu d’una prova del Campionat d’Interbaix, una altra competició de velocitat. La cursa començarà a les 7 de la tarda i comptarà amb la participació de clubs de Sant Andreu, Sant Feliu de Llobregat, Corbera i Sant Joan Despí, a més dels amfitrions.

El Club Slot Masquefa hi participarà amb una dotzena de pilots. En total aquesta competició consta de 10 proves, en què es registren una mitjana de 40 corredors. Les inscripcions també s’han de fer al portal slotadictos.mforos.com

Victòria masquefina en GTS
Totes aquestes proves posaran el punt final a un atapeït mes de setembre que es va estrenar el dissabte 7 amb la disputa del Campionat Local de cotxes GTS, amb la participació de 6 masquefins. El pilot local Joan Castellví va ser el guanyador d’una cursa de velocitat en què els corredors van haver de completar 36 minuts, 6 en cadascun dels 6 carrils del circuit. El segon classificat va ser Pep Fernández, de Corbera. Un altre masquefí, Dani Valdo, va completar el podi.