El Club Excursionista Anoia i l’Associació Alma organitzen diumenge 28 de maig una nova edició d’aquest projecte solidari.

L’Ajuntament de Masquefa fa una crida als veïns a participar d’una nova edició de “disCAPACITATS a la muntanya”, un projecte solidari impulsat pel Club Excursionista Anoia i l’Associació Alma– amb la col·laboració del consistori- que té com a objectiu fer possible l’accés de les persones amb mobilitat reduïda a activitats a l’aire lliure i a l’alta muntanya.

Per tot plegat, el Club Excursionista Anoia i l’Associació Alma organitzen el proper diumenge 28 de maig una excursió pels camins i rieres de Masquefa. La sortida tindrà lloc a les 09 h. al Parc de la Font del Roure i l’activitat clourà amb una botifarrada popular per a tots els assistents.

Enguany prendran part de l’excursió un total de quatre cadires especials Joëlette –dues més que en l’edició de l’any passat-, una cadira adaptada tot-terreny per a persones amb necessitats físiques especials que volen practicar senderisme o participar en carreres. A més, es comptarà amb l’assistència d’una veïna d’Olesa de Montserrat convidada pel grup excursionista masquefí.