L’Ajuntament convida a les famílies amb infants a partir dels sis anys i adolescents a participar dimecres 13 de febrer, de 17:30 h. a 19:30 h., d’una xerrada informativa a la Biblioteca Municipal.

L’assetjament escolar, una de les problemàtiques socials que de forma generalitzada més preocupen als infants i a les famílies del nostre país, serà l’eix de treball el mes de febrer d’un nou taller del programa ‘Escola de mares i pares’; impulsat per l’Ajuntament de Masquefa amb la col·laboració de les AMPA del municipi i el suport de la Diputació de Barcelona.

Sota el títol ‘Què fer com a pares i mares davant l’assetjament escolar’, la Biblioteca Municipal acollirà dimecres 13 de febrer, de 17:30 h. a 19:30 h., una xerrada dirigida a famílies amb nens i nenes a partir dels sis anys i adolescents durant la qual els participants podran compartir i clarificar situacions de risc d’assetjament i buscar estratègies per a fomentar canvis i afavorir l’acompanyament positiu i l’autonomia del fills. Així, les famílies podran identificar aquelles situacions ens les que és convenient cercar ajuda; i discernir en aquelles que no. I tot, amb l’objectiu d’afavorir la reflexió a partir de l’experiència dels diferents pares i mares.

Per participar de la xerrada cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça educacio@masquefa.net o trucant al telèfon 93 772 50 30. Les AMPA’s de les escoles, a més, oferiran un servei de monitoratge per als fills entre els 3 i els 12 anys de les persones que assisteixin al taller.

Aquest projecte compta amb la col·laboració directa de les AMPA’s de les escoles El Turó, Font del Roure i Vinyes Verdes, de l’EBM La Baldufa i de l’Institut de Masquefa, a qui la Regidoria d’Educació agreix el seu estret suport en l’organització d’activitats encaminades a donar suport a la funció educativa de les famílies.