L’Ajuntament convida a les famílies amb fills entre 10 i 18 anys a participar els dies 21 i 28 de novembre d’un taller formatiu de dues sessions a la Biblioteca Municipal.

Les relacions positives i igualitàries en l’adolescència serà l’eix de treball el mes de novembre d’un nou taller del programa “Escola de mares i pares”; impulsat per l’Ajuntament de Masquefa amb la col·laboració de les AMPA del municipi i el suport de la Diputació de Barcelona.

Els dies 21 i 28 de novembre, de 18 h a 20 h, la Biblioteca Municipal acollirà un taller formatiu de dues sessions adreçat a famílies amb fills i filles entre els 10 i els 18 anys. L’objectiu principal del taller és ajudar a mares i pares a poder acompanyar als seus fills i filles en establir relacions positives i igualitàries. Per això s’abordarà com es posiciona la família en aquest tema, els diferents tipus de violència, la construcció social del gènere, la detecció de relacions abusives, el paper que juga l’amor romàntic a les relacions…

Per participar de les sessions cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça educacio@masquefa.net o trucant al telèfon 93 772 50 30.

Aquest projecte compta amb la col·laboració directa de les AMPA’s de les escoles El Turó, Font del Roure i Vinyes Verdes, de l’EBM La Baldufa i de l’Institut de Masquefa, a qui la Regidoria d’Educació agreix el treball compartit en l’organització d’activitats encaminades a donar suport a la funció educativa de les famílies.