La regidoria de la Gent Gran de l’Ajuntament de Masquefa continua impulsant activitats per a la tercera edat. Amb la col·laboració del Casal d’Avis ha elaborat un programa estable de propostes per ampliar l’oferta d’aquest equipament, dinamitzar-lo i donar resposta a les necessitats formatives i lúdiques d’aquest col·lectiu.

Aquesta setmana, dimarts, es va fer la xerrada ‘Gent gran i pobresa: quina pot ser la millor gestió dels recursos que tenim per optimitzar-ne els resultats’, organitzada pel Consell de la Gent Gran de l’Anoia. Paral·lelament, i fins el dia 11 de gener, el Casal acull l’exposició ‘Voluntariat sènior a l’Anoia’, promoguda també pel Consell de la Gent Gran de l’Anoia. L’exposició mostrava diversos projectes d’entitats de la comarca que són possibles perquè compten amb gent gran que hi fa de voluntaris.

Taller d’estimulació cognitiva i xerrada sobre subministraments de la llar

Les activitats al Casal continuaran dilluns vinent, 15 de desembre, amb un taller sobre estimulació cognitiva, que ensenyarà als participants com millorar les habilitats d’una manera divertida. La sessió es farà a les 5 de la tarda i anirà a càrrec de Lu2 Experts en jocs de taula.

A més, el dilluns 22 de desembre el Casal acollirà una altra xerrada, en aquesta ocasió sobre els subministraments bàsics de la llar, com ara l’aigua, la llum, el gas i el telèfon. Tindrà lloc a les 5 de la tarda i l’impartirà l’arquitecte Laia Visa, qui explicarà, entre altres, consells per a estalviar energia i, d’aquesta manera, reduir també la factura. L’activitat compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.