El Club de la Feina, l’espai d’autoconsulta que l’Ajuntament de Masquefa posa a la disposició de les persones que cerquen un lloc de treball, s’ha ampliat des de fa uns dies amb un nou servei, el Racó de l’Emprenedor.

Es tracta d’un espai on totes les persones que tenen una idea de negoci i que pensen a muntar la seva pròpia empresa podran trobar àmplia informació i documentació del seu interès. Al Racó de l’Emprenedor s’hi pot anar sense necessitat de demanar cita prèvia. Es troba al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60), i obre portes els dilluns de 10 a 13h i de 17h a 19h. Els usuaris compten amb el suport d’una tècnica d’ocupació que els pot orientar i ajudar-los a resoldre possibles dubtes.

El Racó de l’Emprenedor és un complement al Servei d’Assessorament a Empreses i Emprenedors que ja ofereix l’Ajuntament de Masquefa. Aquest servei, que és gratuït i per al qual cal sol•licitar cita prèvia (93 772 78 28), ofereix suport en la creació de noves empreses i també sobre tot tipus de qüestions relacionades amb l’activitat empresarial.