El Ràdio Masquefa Fashion Day, la desfilada de moda solidària organitzada, dijous, per l’emissora municipal per promocionar els comerços locals i al mateix temps recaptar fons per a l’Associació Alma, va ser un autèntic èxit i va superar les previsions més optimistes.

Al llarg de gairebé dues hores, unes 400 persones van omplir el pati de La Fàbrica Rogelio Rojo per veure com desfilaven, damunt d’una gran passarel·la, diversos models amb les col·leccions de roba i complements que els establiments masquefins tenen a la venda aquest estiu. En el Ràdio Masquefa Fashion Day hi van participar Sueños de Frida, La Casa del Bosc, Anna, Cuc de Seda, Igual Roba i Complements, la dissenyadora Jujus, la perruqueria Hortènsia i la maquilladora Magalý Muñoz.

A més, entre desfilada i desfilada, els assistents van gaudir amb les actuacions del jove cantant Roberto, convidat per Bijapi Produccions i Edicions Artístiques, un dels col·laboradors de la iniciativa, conjuntament amb l’Ajuntament.

En la desfilada de moda solidària es van recaptar 896,60 euros, entre les entrades (se’n van posar a la venda gairebé 600 i es van exhaurir), els números per participar en la rifa de sis grans lots de productes cedits pels comerços locals, i els donatius que van fer els assistents.

Tots els diners es destinaran íntegrament a l’Associació Alma de Masquefa, una entitat sense ànim de lucre creada tot just l’abril passat i que vetlla per la protecció i el respecte per a les persones amb discapacitat intel·lectual, millorant la seva qualitat de vida, potenciant les seves capacitats, evitant situacions de desemparament i aïllament, i sensibilitzant a la societat.

Un dels moments més emotius del Ràdio Masquefa Fashion Day va ser la desfilada de l’Alba i la Maria, filles de les dues famílies que inicialment han posat en marxa aquesta associació, les quals van lluir dos conjunts confeccionats per la dissenyadora Jujus.