La Policia Local ja està investigant els responsables d’aquest fet delictiu amb l’objectiu de prendre les mesures pertinents per a prevenir i erradicar aquests robatoris.

L’Ajuntament de Masquefa condemna enèrgicament els robatoris de coure que s’han perpetrat al llarg dels darrers dies en diversos punts del municipi. En concret, se n’han vist afectats fins al moment el camí del Maset, La Beguda Alta, el passeig 11 de Setembre, el polígon Clot del Xarel·lo i Can Valls.

El robatori d’aquests cables ha provocat que diferents zones del municipi es quedin temporalment sense subministrament elèctric i enllumenat públic i pateixin averies. En aquest sentit, ja han començat les tasques d’arranjament per tal de resoldre aquestes incidències al més aviat possible i minimitzar les afectacions entre els veïns. Amb tot, aquests treballs encara es poden allargar uns dies més.

A més, en paral·lel, la Policia Local està investigant als presumptes responsables d’aquests robatoris amb l’objectiu d’identificar-ne els autors i emprendre les accions i mesures oportunes per tal de prevenir i erradicar aquestes pràctiques delictives.