Els fidels de Masquefa van retre honors a la Verge del Rocío en una nova festa organitzada per la Cofradía del Cristo Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores. La celebració va començar divendres a la tarda amb una terrassa d’estiu al pati de la Rogelio Rojo. Els assistents van gaudir de bona música a la vegada que prenien alguna cosa en companyia de familiars i amics.
L’endemà, dissabte, va tenir lloc una participada ‘romería’, en què els nombrosos assistents van recórrer els carrers de la vila, encapçalats per la imatge de la Verge del Rocío, fins a la Rogelio Rojo, on va tenir lloc un dinar popular amb l’assistència de 120 persones.
Ja a la tarda un espectacle de sevillanes va omplir de gom a gom la Sala Polivalent. Damunt l’escenari es van enfilar les ballarines del grup de la confraria de Masquefa i del grup de Can Canals de Piera. La festa va continuar a la nit amb un gran espectacle a l’aire lliure amb les actuacions de El Biles, Ecos del Sur i Fina Serrano, i la presentació del nou grup Delacalle.

Una missa ‘rociera’ a l’Església de Sant Pere, amb el Coro Rociero d’Esplugues, va tancar diumenge la celebració.