El secretari de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat, Eugeni Villalbí, va ser dimarts a Masquefa, on va poder conèixer les principals actuacions i programes que l’Ajuntament duu a terme en matèria de joventut. Villalbí també va visitar diversos equipaments municipals.

Els representants locals van detallar a Villalbí les principals accions previstes en el Pla Local de Joventut de Masquefa per als anys 2008-2012. El secretari de Joventut va ser rebut a l’Ajuntament per l’alcalde, Xavier Boquete, i els regidors M. Àngels Font i Jordi Gonzàlez, a més del tècnic municipal de Joventut, Xavier Pérez.

Recorregut pels equipaments juvenils

Després de lliurar-li la revista municipal “Masquefa Batega”, la qual inclou una secció especialment adreçada als joves, i també d’altres materials informatius adreçats als joves des de l’Ajuntament de Masquefa, Villalbí va fer un recorregut per les instal·lacions del Recinte Rogelio Rojo. Allà va poder veure la Sala Polivalent, el Punt d’Informació Municipal Rojo Punt Jove, la Zona Lliure, les instal·lacions de l’Esplai Giravolt i el centre tecnològic Masquef@ula. També va poder comprovar sobre el terreny els treballs de millora que s’estan fent a l’antic local del Ptafort per habilitar-hi un nou espai per a joves.

Aquesta és la primera vegada que Eugeni Villalbí visita Masquefa. A més d’aquesta localitat, el Secretari de Joventut també va ser a Capellades i Igualada.