El sergent Marc Pérez és el nou Cap de la Policia Local de Masquefa des de l’1 de març. El sergent compartirà durant uns mesos el càrrec de màxim responsable de la policia de Masquefa amb qui fins ara n’ha estat el Cap, el també sergent Josep Maria López. El sergent López complirà d’aquí a uns mesos l’edat de jubilació i amb la nova incorporació l’equip de govern vol planificar-ne el relleu amb les màximes garanties.

El sergent Marc Pérez va ser presentat divendres passat al personal de l’Ajuntament, en un acte en què va estar acompanyat de l’alcalde, Xavier Boquete, el regidor de Governació, Carles Ventura, els caps de departaments del Consistori, els companys de la policia masquefina, els membres de l’ADF i Protecció Civil, i representants dels Mossos d’Esquadra i d’altres policies locals de la comarca.

Marc Pérez, que els darrers dos anys ja va exercir de Cap de la Policia Local de Capellades, va mostrar-se “il•lusionat” per encetar una nova etapa i va agrair la facilitat que ha trobat en els companys i els responsables polítics per desenvolupar la seva tasca ja des del primer dia. També va afirmar que “faré tot el que estigui a les meves mans perquè aquest sigui un canvi molt positiu”. El sergent va anunciar una línia de treball “col•laborativa” amb els companys i la resta de forces de seguretat, i va obrir les portes del seu despatx “a tots els companys per a qualsevol tema professional o personal”.

Per la seva banda, l’alcalde va donar-li la benvinguda i va desitjar-li “els millors èxits”. També va destacar la importància que, amb actes com la presentació de divendres, “tots i totes puguem conèixer la persona que ara estarà al capdavant de la policia”.