La persona agraciada cal que es posi en contacte amb el Casal de Joves en el termini de set dies naturals per a recollir l’obsequi.

El 34 ha estat el número agraciat enguany en el sorteig d’una tablet Billow X101PROS dut a terme dijous 14 de març durant la celebració de la tretzena edició de Fira Futur. El certamen era obert a tots els alumnes que havien concertat visita a la fira i que havien omplert durant la jornada una enquesta de valoració al Punt d’informació de Fira Futur habilitat a La Fàbrica Rogelio Rojo.

Així, la persona que disposi del número guanyador cal que es posi en contacte amb el Casal de Joves en el termini de set dies naturals a partir del 15 de març per a poder recollir el seu obsequi; trucant al telèfon 937 728 521, enviant un missatge a través de la plataforma de missatgeria WhatsApp al número 671 060 976, o de forma presencial a l’equipament en horari de dimarts a divendres de 15 h. a 20 h. Mentrestant, durant el sorteig també es van extreure dos número més de reserva que seran els agraciats en cas que la persona guanyadora no reculli el seu premi dins el termini establert.

L’Ajuntament de Masquefa felicita al guanyador del premi i a totes les persones que han pres part del concurs i d’una nova edició exitosa de Fira Futur.