Una representació d’empreses, comerços i associacions de Masquefa participen en una reunió “Kick Off” a Sant Esteve de Sesrovires.

El passat dimecres 6 d’octubre l’Hotel Double Tree Barcelona by Hillton i l’Ajuntament de Sant Esteve de Sesrovires van organitzar una primera trobada amb els agents econòmics i socials del territori, amb la participació d’empreses, professionals, institucions i entitats de Sant Esteve de Sesrovires, Abrera, Martorell i Masquefa.

Fins a 36 empreses i entitats de l’àmbit del turisme i de la cultura d’aquests municipis van participar en aquesta trobada que tenia com a objectiu donar a conèixer i posar en comú l’oferta actual d’activitats, productes i serveis que s’ofereixen, i alhora crear sinergies que puguin esdevenir projectes de col·laboració. La quarantena d’actius participants van poder compartir experiències i obrir-se a generar noves oportunitats de negoci.

Daniel Gutiérrez, regidor de Promoció del Territori, destaca que “Masquefa té un teixit turístic, comercial, empresarial i cultural molt dinàmic amb capacitat per oferir serveis i productes. Donar a conèixer, oferir i cercar sinèrgies amb d’altres agents econòmics i culturals del territori és una oportunitat que calia aprofitar. Agraeixo la invitació de l’Hotel Double Tree Barcelona i de l’Ajuntament de Sant Esteve de Sesrovires”.

La bona acollida de la iniciativa per part de tots els assistents obre les portes a noves convocatòries.